juni 17, 2020

Een weerbare ziel


een weerbare ziel

​door Janny de Lange

Ja het is goed om elkaar te bemoedigen in deze bijzondere tijd.
Ik bezoek regelmatig de vieringen en bijeenkomsten van de Jansbeek ekklesia.
En ervaar daar ruimte en vernieuwing.

Al jaren vind ik ook inzichten en troost bij de lezingen vanuit het Esoterisch Christendom, ook nu.
Daar word ik geïnspireerd om zelf verantwoordelijkheid te nemen bij alles wat ik denk en doe.
Het geeft mij bevrijding, om wat nu plaatsvindt in de wereld, te verstaan.

In deze coronatijd ontving ik tevens een bijzondere licht meditatie per mail ( Lichtcirkels van Mieke Vullink) De lichtmeditatie was voor mij nieuw, het leidde bij mij tot meer begrip en inzicht m.b.t. de problematiek waar we nu mee geconfronteerd worden en hoe wij ons daartoe verhouden.

Ook inspireren mij de teksten van pastor/schrijver Hans Stolp. Hij schrijft al jaren boeken en houdt lezingen. Recentelijk schreef hij 7 coronajournaals die zijn terug te vinden op de website van: www.stichtingdeheraut.nl die de pr voor zijn werk verzorgt.

De boeken/lezingen/teksten geven mij troost en inzicht bij vragen die onbeantwoord bleven in de kerk en bezorgen mij spirituele groei.

‘Met een weerbare ziel en een hart vol vertrouwen pareren wij op een zinvolle wijze het virus van de angst’  Hans Stolp

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Mis niets met de Jansbeek Aktueel gratis in je mailbox. 
Elke veertien dagen op de hoogte. 

Schrijf je hier in

misschien ook interessant

februari 18, 2021

februari 12, 2021

januari 18, 2021

>