Op deze pagina lees je over de mensen achter Jansbeek Ekklesia, onze visie en de manier waarop wij ons organiseren. Soms komt er wat bij, soms gaat er wat af. We zijn een dynamisch gezelschap.

Jansbeek Ekklesia is een gemeenschap voor spirituele  verbondenheid en bezieling. Je vindt ons in de Waalse Kerk, hartje Arnhem, aan Gasthuisstraat 1.

Hoe wij ons organiseren

Jansbeek Ekklesia organiseert zich in losjes gekoppelde groepen die ieder hun eigen functie en activiteit verzorgen. Enkele keren per jaar komen die in een kerngroep bij elkaar om beleid te ontwikkelen, af te stemmen en te evalueren. Daarnaast zijn er twee keer per jaar meetings ‘Breed Overleg’ voor iedereen die zich betrokken  voelt bij Jansbeek Ekklesia.

De vrijwilligers

Jansbeek Ekklesia bestaat uit een flinke groep vrijwilligers die op eigen, onafhankelijke  wijze vorm geven aan vieringen, concerten, tentoonstellingen, lezingen, seminars, meditaties en leerhuis. Nu het aantal bezoekers en het aantal activiteiten groeien zijn we blij met elke vrijwilliger erbij. Voel je daarvoor, neem dan even contact op met Clem Follender.

 

>