Meer uit Religieus Arnhem

De Zijp Lieddag 1 juni 2024

We zingen Huub Oosterhuis o.l.v. Henri Heuvelmans

Meer info hier

Coventry gebed elke vrijdag 12.30 - 12.50 uur

Met het het wekelijkse Coventry Vredesgebed van de Raad van kerken herdenken we de slachtoffers van oorlogen en geweld in heel de wereld.

Samen bidden voor vrede en verzoening: Iedere vrijdag 12.30 tot 12.50 uur.

Pelgrimswandeling De Waalse Kerk 26 juni

Woensdag 22 mei, 9.30- 10.30 -13.00 uur. Organisatie: Doopsgezinde Gemeente

De kerk is open vanaf 9.00 uur. Meditatieve viering om 9.30 uur. 10.00 uur koffie en kennismakingsvraag. Vanaf 10.30 uur wandelen we deels in stilte, deels in gesprek, naar park Sonsbeek. Bij de waterval krijg je een bezinnende vraag mee.

De ochtend eindigt met een potluck-lunch ( tot 13.00 uur), waarvoor iedereen iets te eten meeneemt. Bijdrage voor gemaakte kosten: € 5,- ( richtbedrag). Ook welkom voor een onderdeel van het programma.

Opgeven graag, maar hoeft niet per se, bij Aly Meijer: o6-26493146  predikant@doopsgezindenarnhem.nl

Organisatie: Doopsgezinde Gemeente Arnhem en haar oecumenische partners Waalse Gemeente, Parkstraatgemeente en Jansbeek Ekklesia.

Rozin Arnhem

D3deverdieping heeft een doorstart gemaakt onder de naam Rozin. Maandelijks actuele info
via een nieuwsbrief, die ook gepubliceerd wordt op de website:
rozinarnhem.nl

Ekklesia De Zijp: De andere Ekklesia in Arnhem

De Zijp is een Ekklesia, “dat betekent: bij-een-geroepen. We worden bij elkaar gehááld door een stem, woorden, een verhaal. En we worden bijeengehouden door dat verhaal.
De Zijp heeft gekozen voor een vrije opstelling, is een stichting en ligt niet ingebed in een afgebakend kerkelijk terrein. De Zijp is een vrijplaats, een keuze-plek. Men gaat niet uit gewoonte, niet voor een ander, maar men kiest uit eigen beweging voor een plek die inspireert, aanspreekt en bemoedigt.
Dit is de link.

>