• Home  / 
  • Sacred Places 2019

Sacred Places 2019

Geloven, het gaat overal mee naar toe

Ik ga op reis en neem mee…….
De weken met het mooie weer zijn er weer. De caravan wordt uit de berging gehaald. De kaarten zijn bestudeerd en de campings geboekt. Wie het zich kan veroorloven trekt verder weg naar exotische plaatsen.

Maar waar je ook naartoe gaat, je gaat als gelovig mens, ook al ben je misschien niet verbonden aan een kerk. Juist als je onderweg bent, een oude kathedraal binnenloopt of een klooster als pleisterplaats kiest, juist dan raakt jouw geloof je. Meestal zonder woorden ontmoet je een spiritueel ‘dasein’.

Wij zouden het leuk vinden als je zulke ervaringen van deze vakantie wilt delen. Dat kan met foto’s en/of verhalen. Maak een foto van een kerk, een beeld, een kapel, een klooster of een heilige plek. Stuur die naar de website. Als het kan met een korte toelichting erbij. Wij plaatsen die dan.

Zo kunnen we op de website samen een virtuele reis maken langs spirituele en heilige plekken en leggen we ongeziene verbindingen.

Leuk als je mee doet! We zijn benieuwd hoe het zal gaan. Stuur je materiaal naar Clem Follender, die zal het naar de webmaster doorsturen. Heb je veel fotos, stuur ze dan gratis met WeTransfer.com (tot een maximum van 2 GB.)

Naar reageren

Jouw reactie:

←Eerdere berichten