VERHALEN OM TE DELEN

We schrijven ze zelf of krijgen ze van jou


​Het werd te moeilijk voor onze Ben Bergen om de trappen op en af te gaan naar zijn appartement in hartje Arnhem. De jaren gaan tellen en het lijf laat dat duidelijk merken. We hebben vaak gesproken over het moment dat hij zou moeten en willen verhuizen. Nu is het zover en heeft hij zijn intrek genomen in het klooster in Tilburg. Clem Follender heeft een lang gesprek met hem over zijn jaren in Arnhem opgenomen. Je kunt het hieronder bekijken. Met heel veel dank aan Ben voor alle liefde, warmte en troost die hij heel veel Arnhemmers heeft gegeven. Inmiddels weten we dat hij op zijn gemak is in Tilburg, kan genieten van de mooie tuin daar en vooral van de rust die een nieuwe ontdekking is voor hem die altijd klaar heeft gestaan voor anderen.

 • Dag Ben, Wat mooi jouw te zien ten minste door PC.

  In jouw verhaal herken ik jou helemaal. Ik mocht meemaken jouw veranderende , ruimere denkwijze. Het is erg mooi om terug te horen

  Bedankt voor je vriendschap in moeilijke en betere tijden..

  We komen jou opzoeken wanneer dat al toegestaan is.

  Het ga je goed.

  Groetjes Erzsike en Marcel

 • Toen Ben pastor werd in de binnenstad van Arnhem, was ik daar vrijwilliger. Heb o.a. meegewerkt in grootschalig parochieel binnenstadsonderzoek, parochiebestuur e.d. Heb hem en zijn team bijzonder leren waarderen. Zijn manier van pastor zijn heeft er mede toe bijgedragen dat ik de priesteropleiding ben gaan volgen. Vanaf 2011 was ik pastoor in o.a. Huissen. Daar heeft Ben mij op enkele zondagen vervangen…..dan is de cirkel toch op een heel bijzondere manier rond! Ik wens Ben graag nog een aantal mooie jaren in Tilburg toe!

 • Heel mooi, maar helaas is Ben Bergen nauwelijks te verstaan, Clem juist heel goed.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  ​Dit is wellicht ook interessant om te lezen

  Kan Jezus weer opstaan?

  Kan Jezus weer opstaan?

  Anselm Grün: je kunt jezelf ontmoeten

  Anselm Grün: je kunt jezelf ontmoeten
  >