april 28, 2020

Gesteund door geloof en gebed


Gesteund door geloof en gebed

​​Een groet van: Annie en Gerdy Gerritsen

Bij ons zijn veel dagen hetzelfde,

Wij staan normale tijd op en doen dan eerst onze oefeningen van ongeveer 15 tot 45 minuten, dit doen we natuurlijk thuis omdat de sportschool gesloten is. Daarna wassen, scheren en eten en dan begint onze dag  met stille tijd.

De stille tijd begint met een dagelijkse overweging en gebed waarna we stil zijn om te horen wat de Heer ons te zeggen heeft. We bidden dan voor de mensen die we kennen en om gebed gevraagd hebben of, waarvan we weten dat ze extra gebed nodig hebben. In deze coronatijd weten we ons gesterkt door het gebed en vertrouwen in de Heer dat Hij ons ook in deze moeilijke tijd bijstaat.

Zonder dit vertrouwen zouden we ons zeker meer zorgen maken, wat niet zegt dat wij er vrij van blijven, maar het gebed geeft ons steeds opnieuw rust.

Na deze tijd van gebed en overweging lezen we uitgebreid de krant. Daarna nemen we de tijd om anderen die eenzaam zijn te bellen, dit neemt veel tijd in beslag, maar zijn blij om dit te mogen doen.

Daarna het huishoudelijk werk en de tuin, bij mooi weer gaan we fietsen of wandelen en zoeken natuurlijk een rustige route uit. ’s avonds bellen met de kinderen en kleinkinderen, wat t.v. kijken en lezen en zo gaan onze dagen voorbij.

Maar in deze situatie merken we elke dag dat we gesteund worden door ons geloof en gebed. Dat we daar kracht uit ontvangen.

 • Lieve groet aan Annie en Gerdy met een warm hart! Wat een bijzondere en mooie mensen zijn jullie en een zegen voor velen!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Mis niets met de Jansbeek Aktueel gratis in je mailbox. 
  Elke maand op de hoogte van wat blijft en wat verandert.

  Schrijf je hier in

  misschien ook interessant

  februari 18, 2021

  februari 12, 2021

  januari 18, 2021

  >